Zoeken

Heel goed……. Ik ben een klant kwijt
Dat klinkt raar

Ja, ik heb (nu: had) een klant die niet tevreden is met mijn concept. Die voelde zich er niet happy bij. Dan moet je kiezen voor iets anders. En dat hebben ze gedaan.

Mijn concept is heel simpel. De Drie Pilaren heeft en is een huiskamergevoel, zo handel ik ook. Je wordt niet bediend,…. Dat klinkt niet sociaal. Terwijl het juist wel sociaal is. Ik zal het toelichten.


Socialiseer eens, dat is best leuk

Er zijn mensen die zitten de hele avond op dezelfde stoel aan dezelfde tafel. Komen niet van tafel want alles wordt hen gebracht. Ik ben van mening dat dit niet sociaal is.

Sta op, loop vier of vijf meter naar de bar en haal je drankje. Je komt onderweg of aan de bar weer nieuwe gezichten tegen. Begin een praatje en ‘socialiseer’ met je omgeving. Begeef je onder de mensen en vraag eens aan een ander “Hoe gaat het met je?”. Je zult zien hoeveel meer verfrissender dat is dan uren aan dezelfde tafel te zitten met steeds dezelfde personen.


“Elk nadeel heb se voordeel”

Ik help je dus juist om anderen tegen te komen, ik stimuleer het niet alleen, ik dwing het hiermee ook. Een ander voordeel is dat je af en toe weg kan lopen omdat het gezelschap je niet helemaal bevalt… Johan Cruijff, waar ik een grote fan van ben, zei “Elk nadeel heb se voordeel”.


Maar ja, sommigen vinden dit helemaal niets. Niet erg hoor………, ‘Er is nog nooit een kok gevonden die kan koken voor alle monden’, een tegeltje dat ik eens ergens heb zien hangen.


Ik ben een klant kwijt

Kortom; ik ben een klant kwijt, dat is COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters Heerenveen eo). Zij kiezen, vanwege de oudere leden, voor een locatie waar wel aan tafels bediend wordt. Goed besluit.Zie ook https://www.dedriepilaren.com/mijn-visie-met-een-glimlach, daar licht ik mijn visie e.e.a. toe.
100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven